سفارش تبلیغ
صبا ویژن

یکشنبه29 بهمن91

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
امروز مسئولان باید همه‌ تلاششان را بکنند براى اینکه گره‌هاى اقتصادى را باز کنند، مشکلات را برطرف کنند. (28/11/91)


همه باید مراقب باشند!
   یکی از بدترین اختلافات در نظام‌های سیاسی، اختلاف در بین مقامات بلندپایه است. اختلاف در چنین سطحی خواسته یا ناخواسته، باعث شکسته‌شدن برخی حریم‌های قانونی و گرایش اختلاف به تهدید جدی برای نظام سیاسی می‌شود. متأسفانه از مدت‌ها پیش، چنین اختلافی در بین برخی از مسئولان بلندپایه بروز پیدا کرد و با وجود تذکرات امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) به طرفین، آن اختلاف همچنان ادامه یافت تا به زمان استیضاح وزیر کار در 15/11/91 و آن حادثه مذموم در مجلس رسید. آنچه در آن روز در مجلس رخ داد، در انقلاب بی‌سابقه بود و به سبب پیامدهای بسیار خطرناکی که در آن نهفته بود، نمی‌بایست به‌سادگی از آن گذشت و آن را به حال خود رها کرد تا پیامدهای سوء آن یکی‌یکی آشکار شود؛ از این‌رو در 19/11/91 امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در دیدار مسئولان نیروی هوایی اعلام کردند در آینده درباره آن، با مردم صحبت می‌کنند تا اینکه روز گذشته در دیدار مردم تبریز به ابعاد این مسئله پرداختند و آن را به‌شدت تقبیح کردند. امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) این حادثه را آنچنان دقیق تشریح کردند و آن را با وضعیت موجود کشور و دشمنی‌های دشمن و آنچه باید کرد، پیوند زدند که هیچ جای اعتراضی برای کسی باقی نماند و جمیع آحاد ملت نیز با جان و دل فرمایش ایشان را پذیرفتند و چنانچه کسی همچنان احساس می‌کند که چیزی از فضای گذشته باقی مانده که باید بازگو شود، لازم است از آن چشم بپوشد و از ضوابط فضای تازه و تلطیف‌شده موجود، تبعیت کند و در راستای این فرمایش رهبر معظم انقلاب گام بردارد که فرمود: «وقتی دشمن مشترک وجود دارد و توطئه‌ها از هر طرف شکل می‌گیرد، واقعاً جز افزایش برادری‌ها و ایستادگی در مقابل دشمن باید کار دیگری کرد؟»
   چنانچه دقت شود، معلوم می‌گردد امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با ورود هوشمندانه به موضوعی دردآور و آزارهنده، به‌گونه‌ای آن را پردازش کردند که زشتی‌های روزهای گذشته و درهم‌تنیدگی امور پاک و گشوده شود و اوضاع برای حرکت‌های نو با تکیه بر روابط صمیمانه، آماده گردد. به‌نظر می‌رسد در وضعیت جدید که محیط کاملاً روشن شده، کسی فرصت خطا و اشتباه ندارد؛ پس همه باید مراقب باشند. ان‌شاءالله
نیویورک‌تایمز: کنترل رهبر ایران بر تصمیم‌های هسته‌ای
   گروه ترجمه -
روزنامه نیویورک‌تایمز 16 فوریه 2013 (28 بهمن) در مقاله‌ای به سخنان روز شنبه مقام معظم رهبری در مورد راهبرد هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران پرداخت و نوشت: رهبر ایران روز شنبه گفت این کشور به‌دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست؛ اما اگر ایران حتی تصمیم به ساخت تسلیحات هسته‌ای نیز بگیرد، هیچ قدرت جهانی نمی‌تواند آن را متوقف کند. رهبر ایران که فتوای سال 2005 وی در مورد ممنوعیت تسلیحات هسته‌ای در ایران الزام‌آور است، به گروهی از حاضران در سخنرانی گفت؛کشورش طرفدار ریشه‌کنی تسلیحات هسته‌ای در سراسر جهان است. آیت‌الله خامنه‌ای دیروز گفت؛ معتقدیم تسلیحات هسته‌ای باید ریشه‌کن شود... ما خواهان ساخت تسلیحات هسته‌ای نیستیم؛ اما اگر چنین اعتقادی نداشتیم و می‌خواستیم به تسلیحات هسته‌ای دست یابیم، هیچ قدرتی نمی‌توانست جلوی آن را بگیرد.
   در ادامه مقاله آمده است: مقامات آمریکایی می‌گویند معتقدند آیت‌الله خامنه‌ای بر برنامه هسته‌ای تسلط کامل دارد. روز پنج‌شنبه هفته گذشته نیز وی گفت‌وگوهای مستقیم با آمریکا را رد کرد و در سخنرانی روز پنج‌شنبه نیز به جزئیات آن پرداخت. وی از آمریکا خواست در گفت‌وگوی با ایران منطق نشان دهد. البته رهبر ایران در این مورد بیشتر توضیح نداد. وی و سایر رهبران ایران اغلب تأکید کرده‌اند که پیش از انجام هرگونه گفت‌وگویی، تحریم‌های غرب باید برداشته شود و غرب باید به آنچه که آن‌ها حق ایران در داشتن برنامه هسته‌ای تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای می‌دانند‏، احترام بگذارد. رهبر ایران گفت این تنها راه تعامل با جمهوری اسلامی ایران است و در این مورد، دولت آمریکا از ایران پاسخی مناسب دریافت می‌کند. وی به تحریم‌های طراحی شده توسط آمریکا اشاره کرد که ماه جاری مواردی دیگر به فهرست آن افزوده شد و آن را نمونه و عامل مهم شکست گفت‌وگوها میان آمریکا و ایران دانست. آیت‌الله خامنه‌ای گفت؛ آن‌ها به‌دنبال محاصره ملت ایران هستند... اگر گفت‌وگوها نشانه حسن نیت است... در شرایط موجود تحریم‌های کنونی چگونه چنین گفت‌وگوهایی شدنی است... شما به گفته خود تحریم‌هایی فلج‌کننده برای فلج کردن ملت تحمیل کرده‌اید... آیا این نشانه حسن‌نیت است یا سوءنیت؟
   در پایان مقاله آمده است: در نتیجه فشار و تحریم‌های بین‌المللی بر ایران، فروش نفت ایران به نصف کاهش یافته و محدودیت‌های تبادلات اقتصادی و حمل‌ونقل چالش‌های بسیاری برای رهبران ایران به‌وجود آورده است. با وجود این، فروشگاه‌ها پر از اجناس است، رستوران‌ها پذیرای مشتریان هستند و ساخت ساختمان‌ها و جاده‌ها ادامه دارد. رهبر ایران گفت که آن‌ها ساده‌لوحانه تصور می‌کنند ملت از تحریم‌ها خسته شده است و بنابراین خواهان گفت‌وگو با آمریکاست. آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود به‌شدت از محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور و علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران، انتقاد کرد. این دو مقام ایرانی به‌تازگی در جلسه مجلس اتهام‌هایی را علیه یکدیگر مطرح کرده بودند. وی گفت: مردم خواهان آرامش روانی و اخلاقی هستند و من با صراحت می‌گویم که این اتفاق با معیارهای جمهوری اسلامی همخوانی ندارد... این اتفاق من را ناراحت کرد.
  
هشدار شدیداللحن فعالان عربستان به شاه سعودی!
  فعالان سعودی موسوم به «یوم الکرامه» که پیش‌تر خواستار انتفاضه مردمی در روز 15 مارس آینده شده‌اند، با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن درباره سرانجام پاسخگو نبودن واقعی به مطالبات مردمی به شاه عربستان سعودی، هشدار دادند. این بیانیه شامل هفت درخواست است که از میان آن‌ها می‌توان به پارلمان منتخب و کنار گذاشتن رئیس شورای وزیران از قدرت و تضمین استقلال دستگاه قضا و آزادی بیان و قلم و آزادی تمامی زندانیان سیاسی اشاره کرد. این بیانیه تأکید کرد: ملت عربستان در روز جمعه 11 مارس سال 2011 خواستار اصلاحات سیاسی از شما شدند و هشت هزار نفر از شیوخ و علما و فرهنگیان و شهروندان، بیانیه ملی حقوق و مؤسسات را امضا کردند؛ اما اصلاحاتی که شما به آن‌ها دادید، چیزی نبود که آن‌ها می‌خواستند. این گروه تأکید کردند: ما به یاری خدا تصمیم داریم در روز جمعه کرامت مصادف با 15 مارس به اعتصاب مسالمت‌آمیز و تظاهرات کرامت دست بزنیم تا مطالبات خود را با وجود فعالیت رسانه‌ای شدید سعودی برای تخریب وجهه‌مان برآورده کنیم.
آمریکا؛ عوامل ما را آزاد کنید!
  سایت «ایران فردا» اعلام کرد وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای که به مناسبت فرا رسیدن سالروز حصر خانگی مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، منتشر کرده است، خواهان آزادی این سه تن (سران فتنه 88) شد، در حالی‌که زندان‌های مخفی آمریکا در جهان و زندانی‌شدن انسان‌های بی‌گناه در این زندان‌ها بدون برگزاری هیچ محاکمه‌ای، مورد انتقاد مجامع بین‌المللی است، وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای مداخله‌جویانه خواهان آزادی سران فتنه می‌شود. به‌نظر می‌رسد در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و باتوجه به انتقادات فتنه‌گران نسبت به عدم حمایت آشکار آمریکا از سران فتنه، سران ایالات متحده تلاش دارند با انتشار چنین بیانیه‌هایی، به‌نوعی نشان دهند که به فکر عوامل خود در ایران هستند و با این نمایش، با ایجاد امیدواری در دل فتنه‌گران به حمایت‌های غرب، آن‌ها را برای انتخابات آتی آماده کنند و مجدداً آن‌ها را برای بازی و نقش‌آفرینی، برای خود مهیا کنند!  بنا بر این گزارش، وزارت خارجه آمریکا همچنین در این بیانیه، مقامات جمهوری اسلامی را متهم کرده است که با بازداشت روزنامه‌نگاران، در پی محدود کردن بحث آزاد سیاسی هستند.
             
اخبار کوتاه

   *  «طارق ابوحذیفه‌ الشمالی» سخنگوی گروه تروریستی ارتش آزاد، اعلام کرد: ما نیمی از نیروهای خود را برای مبارزه با رهبری شیعه به عراق اعزام کرده‌ایم، زیرا آن‌ها سنی‌ها را مورد ظلم و ستم قرار می‌دهند! الشمالی افزود: برخی از تروریست‌های ارتش آزاد از مقر مرکزی در عربستان سعودی برای رفتن به عراق و کمک به مخالفان دولت عراق در الانبار دستور مستقیم دریافت کردند و از طریق اربیل وارد خاک عراق شدند. وی همچنین فاش کرد: ما دستور مستقیم کشتار شیعیان و اخراج آن‌ها از عراق را داریم، به‌خصوص پیروان جبهه صدر و حکیم که اکثریت شیعیان عراق را تشکیل می‌دهند.
   *  نشریه بلومبرگ آلمان در یادداشتی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های مختلف باوجود تحریم‌ها نوشت: باوجود اینکه تحریم‌ها دسترسی ایران به مواد خام مانند آلومینیوم و فولاد مارایجینگ را محدود کرده؛ اما باعث شده‌ که تهران «راه‌حل‌های خود را برای نو‌آوری‌های بعدی در زمینه فناوری» پیدا کند. ایران از نظر فناوری پیشرفته‌ترین کشور خاورمیانه است.
   *  به‌تازگی یکی از اعضای تشکیلات موسوم  به سازمان حقوق بشر احواز به نام  «علی.ک» که در انگلیس به ادعای خودش مشغول فعالیت حقوق بشری(!) است، بیانیه‌ای اعتراضی صادر کرده و در آن به ضدانقلاب و دیگر فعالان حقوق بشر به‌ویژه شیرین عبادی تاخته که چرا برای فعالیت‌های حقوق بشری تبعیض قائل می‌شوند؟
   *  بنگاه خبرپراکنی بی‌بی‌سی در یادداشتی نوشت که از جنبش سبز (فتنه) دیگر چیزی باقی نمانده است. این یادداشت با اظهار ناراحتی از گذشت دو سال از آخرین حضور خیابانی فتنه‌گران، آن را نشانه زوال فتنه سبز دانست و از سخنان بعضی اصلاح‌طلبان برای مرزبندی با این جنبش، ابراز نارضایتی کرد.
   *  «غیث عبدالاحد» خبرنگار عراقی که در ماه‌های گذشته بین گروه‌های مسلح و تروریستی در سوریه به گشت‌وگذار پرداخته، در گزارشی فاش کرد، تشکیل یک «گردان نظامی» در سوریه کار بسیار ساده‌ای است که تنها برای آغاز، به یک نیرو و 3 تا 4 هزار دلار سرمایه نیاز دارد. وی افزود: عناصر شبه‌نظامی نیروهایشان را از میان جوانان بیکار داخلی یا عناصر خارجی جذب می‌کنند و معمولاً از سوی کشورهای خارجی تأمین تسلیحاتی و مالی می‌شوند.
   *  بر اساس آمار وزارت دفاع بریتانیا، حدود 450 هلی‌کوپتر و هواپیمای بدون سرنشین ارتش بریتانیا در طول پنج سال گذشته در عراق و افغانستان، به علت خرابی، سقوط یا گم شدن، از بین رفته‌اند(!) بیشترین آمار تلفات این هواپیماها مربوط به مدل «دزرت هاوک 3» بوده است.  

   * بر اساس اخبار موثق، یکی از دلایل اصلی استعفای پاپ، تن ندادن به فشارها و خواسته‎های صهیونیست‎ها بوده است. صهیونیست‌ها از وی خواسته بودند علیه اسلام موضع‌گیری کند که وی نپذیرفت. گفتنی است پس از شش قرن، این نخستین بار است که یک پاپ از مقام خود استعفا می‌کند.


اطلاعیه
مراسم سالگرد شهادت شهید آیت‌الله محلاتی، نماینده حضرت امام(ره) در سپاه و همراهان آن شهید والامقام و گرامیداشت روز روحانیت و دفاع مقدس برگزار می‌گردد
مکان: تهران، شهرک شهید محلاتی، مسجد انصارالحسین(ع)
زمان: دوشنبه، 30 بهمن 91، بعد از نماز مغرب و عشا
سخنران: حجت‌الاسلام والمسلمین ذوالنوری